Ik ben verliefd.....Ik ben verliefd!Ik ben niet alleen verliefd op mijn partner en mijn lieve dochtertje van 2 maanden oud, maar ik nog eens verliefd geworden :)

Zoals ik jullie in mijn vorige blog vertelde ben ik afgelopen tijd bezig geweest om mijn nieuwe concept vorm te geven. Helaas was ik genoodzaakt door mijn zwangerschap om het rustig aan te doen, ik heb van deze nood(zaak)een deugd gemaakt en kreeg ik veel tijd om na te denken, onderzoek te doen en me bij te scholen.....en tadaaaa ineens wist ik het ...nou ja ik wist het eigenlijk al heel lang maar kon het nooit concreet maken.

Zou het niet mooi zijn om Matchmaker te worden? Relatiebemiddeling? Mensen samen brengen? liefde!

Op onderzoek uit:

Mijn god wat een aanbieders, ( niet onbegrijpelijk met zoveel singles) wat een mogelijkheden, maar niet in Limburg! Dat is het Relatie bemiddeling in Limburg!

Maar hoe?

Na lang onderzoeken en vergelijken kwam ik uit bij 40 Plus Relatie , het grootste relatiebemiddelings bureau van Nederland!

Waarom heb ik nu gekozen voor 40 Plus Relatie....

De formule en de mensen achter 40 Plus maken het succesvol, dit zijn net zoals mij ontzettend gemotiveerde ondernemers, ze zijn echt begaan met hun kandidaten en doen er alles aan om een geschikte Match te vinden!

Maar buiten dat hebben ze een grote database en staat veiligheid en discretie voorop! Dat betekent dat alle kandidaten gescreend zijn met een persoonlijk gesprek in de thuissituatie, zo sta je niet snel voor ongewenste verassingen.

Je bent echt in goede handen en kunt met een gerust gevoel op date gaan.

Deze manier werkt naar mijn mening veel beter dan websites en apps zoals we ze allemaal kennen. Gelukkig zijn er succes verhalen maar Ik hoor ook zoveel nare dingen, vaak zijn de personen niet wie zeggen te zijn, hebben ze toch al een relatie of zijn maar uit op een ding. Deze risico’s loop je niet via 40 Plus Relatie.

Afgelopen tijd heb ik meegelopen en mijn god wat is dit leuk! Maar....ik werd nog enthousiaster van de formule 60PlusRelatie, de doelgroep waar ik thuis in ben....zo vaak vertelden mijn klanten mij dat ze eenzaam waren, dat ze een maatje zochten om gezellige dingen mee te doen...niet perse een relatie, gewoon gezelschap was genoeg. En dat is nu precies waar 60PlusRelatie voor gaat.

Nu ben ik echt in de wolken!Daarom zette ik afgelopen woensdag de handtekening voor 40PlusRelatie en 60PlusRelatie in Limburg!


Wil jij ook ook weer verliefd worden? Of ben je opzoek naar gezelschap? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij via : lindsy@40PlusRelatie.nl of bel 046-2031566


www.40plusrelatie.nl

www.60plusrelatie.nl

163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven