Hoe werkt shapewear

Hoe werkt shapewear?

Stond jij ook versteld van het effect van shapewear toen je het voor de eerste keer droeg? Of wil je eens shapewear uitproberen en ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Wij leggen graag uit hoe shapewear werkt, want wij zijn fan!

Extra verstevigende stof

Normale kledingstukken, zoals panty’s, zijn naadloos gebreid en omsluiten je lichaam zonder enige druk uit te oefenen. Shapewear is daarentegen veel dichter gebreid en heeft op slimme plekken extra versteviging in de stof zitten. Daardoor worden jouw rondingen geaccentueerd waar jij dat wilt.

Je zult merken dat een shapewear broekje of panty dat ervoor moet zorgen dat je billen gelift worden, lekker strak zit onder je billen. Dat zorgt ervoor dat je billen heel goed uitkomen in je kleding. Je buikzone lijkt slanker met een hoge shapewear short of een onderjurkje, doordat shapewear je buikvet beter verdeelt over je hele lichaam.De voordelen van Nomi Shapewear

Misschien vraag je je af of dat wel goed is voor je lijf, zo’n strakke broek of jurk dragen onder je kleding. Goede shapewear kan echter zelfs voordelen hebben voor je gezondheid. Zo kan shapewear voor een betere bloedcirculatie zorgen tijdens het dragen.

Je hoeft ook niet bang te zijn voor een knellend shapewear broekje, hemdje of onderjurkje als je kiest voor een van de producten van Nomi. De shapewear van Nomi is zo gemaakt dat jouw corrigerende kledingstuk comfortabel te dragen is. Ideaal voor een bruiloft of feestje. Of gewoon tijdens een werkdag.

Nomi Shapewear draag je elke dag

Voor de effectiviteit van je shapewear is het wel belangrijk dat deze van hoge kwaliteit is. De stof moet voldoende steun geven op plekken waar dat nodig is én op slimme wijze gemaakt zijn, zodat jouw lichaam precies dat extra zetje krijgt waar je dat wilt.

Gelukkig is Nomi shapewear van zeer goede kwaliteit, en gemaakt voor elke vrouw. Zo kun jij op een feestelijke én elke doordeweekse dag genieten van een super sexy figuur.


#nomishapwear #stijlcoach

50 weergaven0 opmerkingen