Verkooptraining winkel medewerker

" De vent maakt de tent " deze uitdrukking zegt genoeg!  De omzet en succes van jouw onderneming of winkel word bepaald door jou en je medewerkers. Jullie zijn het visite kaartje en de sleutel tot succes.

We vinden allemaal prettig om vriendelijk ontvangen te worden, wanneer we een winkel binnen lopen en de verkoper of verkoopster kijkt nog niet eens op bij binnenkomst zijn snel geneigd om de winkel weer te verlaten zonder een aankoop te doen. Waarschijnlijk loop je hier ook geen tweede keer meer naar binnen.

Dit geeft aan hoe belangrijk de eerste indruk en begroeting voor een potentiële klant is en uiteindelijk ook bepalend is voor jouw omzet.

Na afronding van onze training mag je ervan uitgaan dat je direct verbetering merkt op het gebied van :

- klanten krijgen een prettige begroeting

- Klanten voelen zich begrepen en goed geholpen

- Klanttevredenheid stijgt

- Klanten komen vaker terug

- verkoper / verkoopster werkt klantgericht, stelt te juiste vragen en luistert naar de behoefte.Deze behoefte word vertaald naar verkoop van geschikte producten.

-Crosselling / upselling : Verkoper/ verkoopster leert op een prettige ( niet opdringerige of geprogrammeerde manier) extra producten onder de aandacht te brengen.

Deze training kan gegeven worden op locatie of op onze locatie.

De investering/ kosten is afhankelijk van de locatie en aantal deelnemers.

Naast onze verkooptraining bieden wij ook de mogelijkheid om van te voren in kaart brengen waar verbeterpunten voor uw medewerkers liggen. Dit doen wij doormiddel van het inzetten van een mysteryshopper. Hierdoor kunnen wij nog gerichter trainen en adviseren.

shutterstock_128967239-27.png